BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, January 8, 2011

sy dah jatuh hati..

kihkhi..
sy da jatuh hati kat dr.kumar n dr.giri..sbb ape?sbb kelembutan n ke'charming'an mereka..
suka sgt..since BCS,ad je kelas dr.kumar n dr.giri,sy mest akn attend..sy suka sbb dia sgt baek..kiranya sifat2 yang ad kat diorang buat kita rs bersemangat nk g kelas..nk ponteng pun,rs sayang je..
compare to dr,yg garang,suka maki2,ckp kasar2..rs nk rebel je..rs..woii,mlsnya nk g kelas dia...rs xbersemanagt..ntahla..suka hati la org nk kata pape..saya tahu pe yg sy buat..sy ad alasan..

sy suka dr.kumar..tiap kali masuk kelas dia,2jam pun xpe lagi..cara dia,cara dia ajar,cara dia layan student,cara dia cakap,sgt penyayang..sy jd 'alahai..suka sgt2=))'..sy kenal dia first masa dia jd tutor utk ILA kitorng...ngee..masa tu kitorg first year n dia pun baru lagi..sy da suka dia..
n dia sgt bnyk pengalaman..before this,dia kerja kat serawak..12 tahun xsilap..n dah bnyk gila post mortem yg dia buat..n i like sbb dia bnyk pengalaman n share dengan kitorg ..

sy xckp dr.laen xok..tp,he's my inspiration...
org kata lagi garang seorg pengajar,lagi student takut..tp,sy x..since dr skolah rendah,lagi garang cikgu tu,lagi sy nk buat jahat,lagi rs mls,n lagi xsuka,!...hehehe..sy budak jahat loo ms skolah dulu..
so,xsemestinya cikgu or pengajar tu baek,lembut,semua student akn naek lemak n pijak kepala.i tend to respect those people yg mengajar penuh kelembutan n kasih syg..sbb bkn senang nk ajar manusia2 ni tp still,diorg tunjuk kasih syg....
yeah...sy suka dr.kumar n akn study subjek dia leklok.hehhehehehe

2 komen:

sarra azzam said...

i also falling love with dr.giri!! he's so cute..dr.kumar? erk spe ea..haha!
btol2..klaw mkin garang ckgu tue mkin kita tends to nk buat nakal kan..

p/s :: sy pon bdk jahat loo masa skolah dulu..peace(*__^)

mimie mat rani said...

dr.kumar tu d one yg slalu pakai sluar putih,2nd year nnt jumpa la..
he's so nice,i swear GOd..
hheheh..